Klein Plaspoelpolder Parade op 27 maart

Mebin
Auteur: 
Gemeente LV

Klein Plaspoelpolder, het gebied aan de Vliet tussen de Plaspoelkade en Sijtwende, wordt de komende jaren grondig vernieuwd. Stap voor stap worden onder andere de grote leegstaande kantoren, de Mebin betoncentrale en de voormalige gemeentewerf vervangen door een rustig stedelijk woongebied.

De gemeente Leidschendam-Voorburg wil graag dat de invulling van deze locatie aansluit bij de ideeën van de huidige en toekomstige buurtbewoners. Om alle meningen, wensen en suggesties te verzamelen, houdt de gemeente maandag 27 maart tussen 17.00 en 19.30 uur de ‘Klein Plaspoelpolder Parade’. Tijdens een rondwandeling door het gebied kunnen belangstellenden zich op de verschillende locaties laten bijpraten over het project en meedenken over de toekomstige invulling.

Het begin- en eindpunt van de wandeling is het Billitongebouw aan de Dokter Van Zeelandstraat in Leidschendam. Het betreft een inloop, iedereen kan tussen 17.00 en 19.30 uur vrij komen binnenlopen. Wie niet in de gelegenheid is om naar deze inloopbijeenkomst te komen, maar wel op de hoogte wil blijven van de verdere ontwikkelingen, kan zich via www.lv.nl/nieuwsbrieven aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.